Μεντιλίμπαρ: «Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ – Δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα από τους παίκτες» (vid)
Πανευτυχής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το νταμπλ του Ολυμπιακού στα 100 του χρόνια.
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 2-0 τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και κατέκτησε το νταμπλ για 19η φορά στην ιστορία του. Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του και τη σεζόν που πραγματοποιήσαν, ενώ στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του στον αποψινό τελικό.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
«Είχαμε αυτή την ευκαιρία σήμερα, απέναντί μας είχαμε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε. Ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε και τελειώνουμε τη σεζόν με πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το γκολ τόσο νωρίς μας βοήθησε πολύ, δεν ανοιχτήκαμε και αντίθετα ανοίχτηκε ο αντίπαλος. Ήταν κάτι που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς και πιο δύσκολα για τον αντίπαλο.
Θα θέλαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη φέτος, αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα από τους παίκτες. Πήραμε το πρωτάθλημα, πήραμε το Κύπελλο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έγινε πολλή δουλειά και προσπάθεια για τις στημένες φάσεις, δεν έχει να κάνει με την τύχη».
- ΟΕΝΓΕ: Σε απεργία προχωρούν οι γιατροί στα νοσοκομεία στις 18 Μαρτίου
- Κιούμπαν: «Ο Αντετοκούνμπο ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου…»
- Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου 2026: «Κοιμηθείτε Καλά, Ζήστε Καλύτερα»
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 20χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι
- Οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας και ο ρόλος του Βερολίνου – Τα έμμεσα «καρφιά» σε Αθήνα και Λευκωσία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαψεύδει στο in η πλευρά Βάρρα ότι έκανε τη διαρροή – Πολιτική κόντρα για το εάν γνώριζε ο Βορίδης
