Μεντιλίμπαρ: «Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ – Δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα από τους παίκτες» (vid)
Πανευτυχής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το νταμπλ του Ολυμπιακού στα 100 του χρόνια.
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 2-0 τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και κατέκτησε το νταμπλ για 19η φορά στην ιστορία του. Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του και τη σεζόν που πραγματοποιήσαν, ενώ στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του στον αποψινό τελικό.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
«Είχαμε αυτή την ευκαιρία σήμερα, απέναντί μας είχαμε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε. Ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε και τελειώνουμε τη σεζόν με πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το γκολ τόσο νωρίς μας βοήθησε πολύ, δεν ανοιχτήκαμε και αντίθετα ανοίχτηκε ο αντίπαλος. Ήταν κάτι που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς και πιο δύσκολα για τον αντίπαλο.
Θα θέλαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη φέτος, αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα από τους παίκτες. Πήραμε το πρωτάθλημα, πήραμε το Κύπελλο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έγινε πολλή δουλειά και προσπάθεια για τις στημένες φάσεις, δεν έχει να κάνει με την τύχη».
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης
- Κρήτη: Αγωνία για τον 33χρονο γιατρό από το Ηράκλειο που αγνοείται
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της Β’ ομάδας