Καλό σουτ του Ροντινέι, απομάκρυνε ο Χριστογεώργος (vid)
Ο Ροντινέι δοκίμασε το πόδι του από μακριά, αλλά ο Χριστογεώργος έπεσε στη γωνιά του και απομάκρυνε, διατηρώντας το σκορ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.
Ακόμα μια καλή στιγμή είχε ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
Ο Ροντινέι ήταν αυτός που δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά ο Χριστογεώργος έπεσε στη γωνιά του για να απομακρύνει.
Συγκεκριμένα, ο Τσικίνιο πήρε την μπάλα και προσπάθησε να βρει τον Ελ Κααμπί, εκείνη όμως στρώθηκε στον Ροντινέι που με ωραίο ελιγμό πέρασε τους αντιπάλους του, έκανε το σουτ, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε την απόκρουση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.