Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την «μάχη» του Final Four, όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (23/5 18:00) του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleague.
Ο Τζέριαν Γκραντ έκανε μια δημοσίευση για τον ημιτελικό με τη Φενέρ, αλλά και για το Final Four του Άμπου Ντάμπι, γράφοντας στα ελληνικά ένα μήνυμα για τους οπαδούς των «πρασίνων».
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ του «Τριφυλλιού» έγραψε ένα ελληνικό μήνυμα σε ανάρτηση του στο Instagram, με ένα σύνθημα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού κι έγραψε:
«Στο Άμπου Ντάμπι θα ρθω…», που είναι το ξεκίνημα ενός συνθήματος των οπαδών των πράσινων.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.