Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «εξαφάνισαν» και τα τελευταία εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ (17/5 20:00).
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ το βράδυ του Σαββάτου (17/5 20:00) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα παιχνίδι – γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά από χρόνια στις εξέδρες θα βρεθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε πως έγιναν ανάρπαστα και τα τελευταία εισιτήρια που κυκλοφόρησαν με τον κόσμο των Πειραιωτών να δείχνει έμπρακτα τη μεγάλη του «δίψα» για το νταμπλ στα 100 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Μέσα σε μισή ώρα «εξαφανίστηκαν» και τα τελευταία εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του ο Ολυμπιακός μετά τις επιστροφές από τις συμβατικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Όπως ακριβώς συνέβη με τα αρχικά εισιτήρια και με αυτά της δεύτερης… δόσης, έτσι και η τρίτη παρτίδα εξαντλήθηκε άμεσα.
* Όσοι φίλαθλοί μας δεν έχουν εισιτήριο για τον Τελικό του Κυπέλλου, να μην πλησιάσουν το Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο (17/5), καθώς θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα και προέλεγχοι εκ μέρους της Αστυνομίας.
* Όσοι δεν έχουν ταυτοποιήσει τον κωδικό εισιτηρίου στο Gov wallet να το ολοκληρώσουν πριν από την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ».
- Το 2029 ως σημείο συναγερμού για την Ευρώπη – Πόσο πιθανή είναι μια σύγκρουση με τη Ρωσία;
- Τεχνητή νοημοσύνη και πολιτική – Ενημέρωση γρήγορη, πολλή και αδιαφανής
- Χριστουγεννιάτικες διακοπές χωρίς τον σκύλο σας – Επιλέξτε το κατάλληλο ξενοδοχείο
- Ο Μάικ Τζέιμς και η ατάκα για το ΣΕΦ: «Η λέξη κλειδί είναι ότι παίζω»
- Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο
- Τουρκία: Επτά νεκροί και 11 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό




