Ο Ζήσης Καραχάλιος μίλησε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Μαΐου (20:00).
Ο μέσος των Κρητικών αναφέρθηκε στην ανυπομονησία που υπάρχει στην Κρήτη για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι όλο το νησί περιμένει πως και πως το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπα ο Ζήσης Καραχάλιος:
«Ανυπομονούμε και εμείς, όπως ανυπομονεί όλη η πόλη και όλη η Κρήτη», είπε αρχικά και ανέφερε πως πιστεύει ότι θα είναι όταν θα μπαίνει στο ΟΑΚΑ: «Πιστεύω αυτό θα είναι πολύ δυνατό συναίσθημα».
Στη συνέχεια ο 29χρονος σημείωσε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήταν όνειρο αν πετύχει γκολ στον τελικό και τον κατακτήσει χάρη σε εκείνον η ομάδα του: «Όποιος και να το βάλει δεν πειράζει. Θα ήθελα πάντως να το βάλει ο Λαμπρόπουλος, επειδή πέρασε δύσκολα πέρυσι».
Ενώ κατέληξε κάνοντας μια ανασκόπηση της καριέρας του: «Ακόμα και ως αντίπαλος, στο Γεντί Κουλέ έπαιζα πάντα καλά. Είναι το γήπεδο μου. Στο Γεντί Κουλέ όταν τα πράγματα πάνε καλά, νιώθεις ότι δεν τους βλέπεις τους αντιπάλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος του ΟΦΗ, Ζήσης Καραχάλιος.
LIVE: Άρης – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Παναιτωλικός για τα πλέι-οφ του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πριν τον ημιτελικό του πορτογαλικού League Cup και μετά την καταπληκτική χρονιά που κάνει δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα της Μπενφίκα.
Εποχή Λίαμ Ροσένιορ στην Τσέλσι, ο οποίος διαδέχεται τον Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο των «μπλε» του Λονδίνου. Η ανακοίνωση του συλλόγου και η πρώτη δήλωση του Άγγλου πρώην, πλέον, τεχνικού του Στρασβούργου.