
Νέα επιδρομή drones στο Πορτ Σουδάν – Στο στόχαστρο ναυτική βάση
Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου άκουγε αλλεπάλληλες εκρήξεις από την κατεύθυνση του λιμανιού για περίπου μισή ώρα τα ξημερώματα
Επιδρομή drones στοχοποίησε σήμερα τη μεγαλύτερη σουδανική ναυτική βάση, στο Πορτ Σουδάν (ανατολικά), ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο πηγή του στον τακτικό στρατό, καθώς συνεχίστηκαν για τέταρτη συναπτή ημέρα τα πλήγματα στην πόλη που έχει μετατραπεί σε προσωρινή έδρα της κυβέρνησης, σε πόλεμο με τους παραστρατιωτικούς των Δυνάμεων Ταχείας Υποστήριξης (ΔΤΥ) για πάνω από δυο χρόνια.
Τα drones «αντιμετωπίστηκαν με αντιαεροπορικούς πυραύλους», είπε η πηγή, που εκφράστηκε με όρο να μην κατονομαστεί επειδή δεν είχε άδεια της ιεραρχίας του να μιλήσει στον Τύπο.
Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου άκουγε αλλεπάλληλες εκρήξεις από την κατεύθυνση του λιμανιού για περίπου μισή ώρα τα ξημερώματα.
- Κτηνίατροι: Όταν η φροντίδα των ζώων συναντά την ανθρώπινη πίεση
- How Greece Is “Locking In” the Aegean Sea
- Ανατροπές στη Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, ο Ομπράντοβιτς, η ομάδα που μπαίνει «σφήνα» και ο Σπανούλης
- Eurovision 2026: Η Ντάρα επέστρεψε στη Βουλγαρία – Η θερμή υποδοχή
- Θεσσαλονίκη: Νεροπίστολα, βιντεοσκόπηση και ξυλοδαρμός στον Εύοσμο – Συνελήφθησαν 6 νεαροί
- Λάρισα: Πετούσαν πέτρες, μπουκάλια και νερομπαλόνια σε διερχόμενα αυτοκίνητα – Δείτε βίντεο

