Εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται εκτός ελέγχου, έχοντας καταφέρει να υποβιβάσει το ταλέντο και την καριέρα του με την αλλόκοτη και προσβλητική συμπεριφορά του. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, ο Κάνιε Γουέστ βρίσκεται σε ένα μόνιμο παραλήρημα, έχοντας αποφασίσει να ανοίξει πόλεμο σχεδόν με όποιον μιλάει Αγγλικά.
Άρα το να αποφασίσει ένας δημοσιογράφος να του πάρει συνέντευξη είναι σαν να κρατάει μια χειροβομβίδα στα χέρια του – είναι σίγουρο ότι ο 47χρονος ράπερ θα εκραγεί κάποια στιγμή. Ο Πιρς Μόργκαν το ήξερε αυτό, ωστόσο δεν είχε κάποιο πρόβλημα να τον καλέσει στην online εκπομπή του Uncensored. Ίσως μάλιστα να ήθελε και αυτή την έκρηξη.
Στην ουσία: η διαδικτυακή συνέντευξη του Κάνιε Γουέστ από τη Μαγιόρκα κράτησε περίπου δύο λεπτά, με τον αμφιλεγόμενο ράπερ να φεύγει εκνευρισμένος από το πλάνο. Βέβαια, προτού αποχωρήσει, πρόλαβε να κάνει το «κομμάτι» του.
Ο Γουέστ ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν χρησιμοποιήει το… «Γουέστ», που είναι ένα όνομα σκλάβου αλλά μόνο το Ye. Διαφώνησε με τον δημοσιογράφο όταν του είπε ότι πλήττει την εικόνα του με όσα λέει, τονίζοντας ότι «υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που υποστηρίζουν την ιδέα του να βγαίνει κάποιος και να εκφράζεται όπως πραγματικά είναι και να ξεκινάει πόλεμο με τις τράπεζες».
Αλλά αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο Πιρς Μόργκαν είπε ότι έχει 32 εκατ. ακόλουθους στο Χ (πρώην Twitter). «Μην κόβεις πόντους από το πουλί μου. Πόσους followers έχω;» τον ρώτησε, για να τον διορθώσει τονίζοντάς του ότι έχει 33.3 εκατ. ακόλουθους, προτού αποκαλέσει τον εαυτό του ως «δώρο» (μάλλον για την ανθρωπότητα), συγκριθεί με άλλους καλλιτέχνες και αποχωρήσει.
Βέβαια, ούτε ο Πιρς Μόργκαν του χαρίστηκε στη συνέχεια, καθώς στα social media του τον αποκάλεσε «μεγάλο μωρό» και «μεγάλο αρχ@δι». Και κάπως έτσι τελείωσε ακόμα ένα επεισόδιο της σαπουνόπερας του Κάνιε Γουέστ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας