
ΠΑΣΟΚ: Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας για την «Ομάδα Αλήθειας» – Απαντήσεις για το διαφαινόμενο «μαύρο χρήμα»
Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ βάζει τη διάσταση του μαύρου πολιτικού χρήματος που διαφαίνεται από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις στην υπόθεση «Ομάδας Αλήθειας» - Ζητεί άμεση παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα
«Μετά από τόσες αποκαλύψεις, αναμένουμε άμεσα την παρέμβαση του αρμόδιου Εισαγγελέα», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για την υπόθεση της «Ομάδας Αλήθειας», μετά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για το «σκοτεινό δίκτυο» από το inside story, το documento και το in.
Όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, βάζοντας τη διάσταση του μαύρου πολιτικού χρήματος που διαφαίνεται από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, «απαιτούνται απαντήσεις για τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και τα συγκοινωνούντα δοχεία Νέας Δημοκρατίας, προπαγανδιστικού μηχανισμού και ιδιωτικών εταιρειών όπου μεταξύ των οποίων φαίνεται βάσει των δημοσιευμάτων να παράγεται και να διοχετεύεται μαύρο πολιτικό χρήμα».
Όσα αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της:
«Οι αποκαλύψεις για τη δράση της “Ομάδας Αλήθειας”, του μηχανισμού προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται.
Σκιαγραφείται μια σκοτεινή αλυσίδα μεταξύ διαφημιστικών εταιρειών που έπαιρναν δημόσια έργα, εταιρειών των φερόμενων ως διαχειριστών της “Ομάδας Αλήθειας” που ελάμβαναν κρατική διαφήμιση και της Νέας Δημοκρατίας.
Σημερινοί υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζονται ως πρώην εργαζόμενοι της Blue Skies, χωρίς να εξηγούν τι δουλειά έκαναν στη συγκεκριμένη εταιρεία και αποφεύγοντας να δηλώσουν την εν λόγω επαγγελματική ενασχόληση στο βιογραφικό τους.
Απαιτούνται απαντήσεις για τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και τα συγκοινωνούντα δοχεία Νέας Δημοκρατίας, προπαγανδιστικού μηχανισμού και ιδιωτικών εταιρειών όπου μεταξύ των οποίων φαίνεται βάσει των δημοσιευμάτων να παράγεται και να διοχετεύεται μαύρο πολιτικό χρήμα.
Μετά από τόσες αποκαλύψεις, αναμένουμε άμεσα την παρέμβαση του αρμόδιου Εισαγγελέα».
- ΕΛ.Α.Σ.: Έτσι ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας – «Ξεκινάμε το μεγάλο ταξίδι για την Ελλάδα»
- Οι ασκήσεις που ρίχνουν την πίεση
- Φοροδιαφυγή: Έρχονται 50.000 έλεγχοι σε νησιά και τουριστικές περιοχές με AI και drones
- Γυμνάσια: Τελευταία ημέρα σήμερα για τους μαθητές – Πότε θα διεξαχθούν οι προαγωγικές εξετάσεις
- Συνταγή: Κοτόπουλο με μανιτάρια
- ΠΑΣΟΚ: Η Επιτροπή Διεύρυνσης του Σκανδαλίδη επιστρατεύει το «βαρύ πυροβολικό» – Η πρώτη εκδήλωση στην Αττική



