Το πήρε το πρώτο ματς της σειράς με την Έφες ο Παναθηναϊκός. Και το έκανε εν πολλοίς με τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ να παίζει για όλους: 20 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα από τον Ισπανό φόργουορντ που ήταν απολαυστικός σε άμυνα και επίθεση.
Και για να γίνει αντιληπτό; Ο Ισπανός που κάνει τρομερή χρονιά έχει 10,6 πόντους και 6.7 ριμπάουντ φέτος στην Euroleague. Και έχει 1,4 ασίστ και 0,9 κλεψίματα.
Αυτοί είναι οι μέσοι όροι του. Διπλασίασε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ για το 1-0 με την Εφές. Τριπλασίασε και τα κλεψίματα σε έναν έλεγχο αριστούργημα.
Σαράντα έφτασε ο Ερναγκόμεθ στο σύστημα αξιολόγησης. Και αυτό τα λέει όλα για τον δυναμικό φόργουορντ. Με ρεκόρ στους πόντους, στα ριμπάουντ, στα έυστοχα δίποντα (7/7, 100%). «Ο MVP μας είναι ο Κέντρικ και εμεις τον ακολουθούμε.
Υπάρχουν πολλοί παίκτες με ταλέντο σε αυτή την ομάδα. Έχουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο απέναντι μας. Πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι» σχολίασε όταν του είπαν για τα ρεκόρ του.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών