Ντόντσιτς: «Έσπασε η καρδιά μου όταν έφυγα από το Ντάλας – Με πονάνε όσα λέει για μένα ο Χάρισον»
Ο Λούκα Ντόντσιτς παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη στο ESPN, όπου μίλησε για τη στιγμή που έμαθε για την ανταλλαγή του, καθώς και για τις αντιδράσεις του όταν μιλάει για αυτόν ο Χάρισον.
Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει καταφέρει να προσαρμοστεί απόλυτα στους Λέικερς και πλέον προετοιμάζεται για τη σειρά του πρώτου γύρου των play-off, απέναντι στους Τίμπεργουλβς, στην οποία οι «Λιμνάνθρωποι» θα έχουν πλεονέκτημα έδρας.
Πριν την έναρξη της post season, ο Σλοβένος γκαρντ παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη στο ESPN, στην οποία μίλησε για την ανταλλαγή του από τους Ντάλας Μάβερικς.
Ο 26χρονος ανέφερε ότι τη στιγμή που έμαθε τα νέα της ανταλλαγής, ένιωσε ότι η καρδιά του έσπασε, διότι αγαπούσε τους Μάβερικς και ήθελε να αγωνιστεί εκεί σε όλο το διάστημα της καριέρας του. Επίσης, δήλωσε ότι όσα λέει για αυτόν ο πρόεδρος των Μάβερικς, Νίκο Χάρισον, τον πονάνε.
Ο Ντόντσιτς πιστεύει ότι πλέον πρέπει απλά να προχωρήσει και επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Λέικερς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντόντσιτς για τους Μάβερικς
«Ήμουν στο κρεβάτι μου, η τηλεόραση δεν λειτουργούσε και ήμουν έτοιμος να πάω για ύπνο. Ένιωσα στεναχώρια, κυρίως. Είχαν σοκαριστεί. Ένιωσα πως έσπασε η καρδιά μου, ειλικρινά.
Πονάει. Το ήθελαν κυρίως στο Ντάλας και εγώ δεν μιλάω. Δεν διαβάζω τα όσα γράφονται, συγκεντρώνομαι στην πορεία μου. Είναι στενάχωρος ο τρόπος με τον οποίον μιλάει ο Χάρισον. Εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα κακό για εκείνον. Θέλω απλά να προχωρήσω. Είναι ώρα για εμένα να προχωρήσω.
Απλά το να είμαι εκεί, ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ήταν ξεχωριστό, η αγάπη ανάμεσα σε εμένα και τους οπαδούς. Τώρα όμως θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τους Λέικερς.
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






















![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442