
«Πουλάει τον Άλισον η Λίβερπουλ» – Πρόταση από τη Γαλατασαράι
Ο Άλισον αναμένεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ, με πιθανότερο προορισμό την Τουρκία και τη Γαλατασαράι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sabah».
Η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει στο τέλος της σεζόν τον Άλισον Μπέκερ, καθώς είναι προβληματισμένη από τη συχνότητα των τραυματισμών του Βραζιλιάνου διεθνή τερματοφύλακα, ενώ το καλοκαίρι θα πάει στο «Ανφιλντ» και ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι από τη Βαλένθια.
Ο Άλισον έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά κι αυτός σκέφτεται να φύγει από το Λίβερπουλ, έχοντας προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό των «κόκκινων» ο Γεωργιανός διεθνής τερματοφύλακας, με τη μεταγραφή να έχει οριστικοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο σε μια συμφωνία με τη Βαλένθια που κόστισε 40 εκατ. ευρώ.
Τι λένε στην Τουρκία για το μέλλον του Άλισον
Πάντως στην Τουρκία η εφημερίδα «Sabah» επιμένει πως η Γαλατασαράι έχει κάνει μεγάλη πρόταση για να πάρει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, καθώς ψάχνει για το διάδοχο του Φερνάντο Μουσλέρα κάτω από τα δοκάρια της.
Ο 38χρονος Ουρουγουανός τερματοφύλακας στο τέλος της σεζόν αναμένεται ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα και η διοίκηση της ομάδας είναι αισιόδοξη για τη συμφωνία με τον Αλισον, καθώς του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στα 15 εκατ. ευρώ, συν 50 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ για να πάρει τα δικαιώματα του.
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
