Ελ Κααμπί: «Έχουμε κουραστεί και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το πρωτάθλημα»
Πανευτυχής ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά την κατάκτηση του 48ου τίτλου από τον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό γκολτζή να τονίζει η ομάδα δούλεψε και κουράστηκε πολύ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν για να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει τον μύθο του στον Ολυμπιακό, σφραγίζοντας με το δικό του γκολ και τη νίκη επί της ΑΕΚ με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στον θρόνο τους, με την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της λαμπρής Ιστορίας τους.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαροκινός υπερσκόρερ των «ερυθρόλευκων», αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον σύλλογο και τον κόσμο του, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα δούλεψαν και κουράστηκαν πολύ σε όλη τη σεζόν, ώστε να φτάσουν στον τίτλο. Ταυτόχρονα, επεσήμανε ότι από αύριο η δουλειά συνεχίζεται κανονικά στου Ρέντη, αφού η ομάδα στοχεύει και στον νταμπλ, με τον τελικό Κυπέλλου να ακολουθεί.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην Cosmote TV:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, δεν μας το έδωσε το σημερινό παιχνίδι το πρωτάθλημα, είναι όλα τα παιχνίδια που δώσαμε για να φτάσουμε εδώ, έχουμε κουραστεί και έχουμε δουλέψει πολύ. Ευχαριστώ όλη την ομάδα, τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα για να μας υποστηρίξει. Λυπάμαι που παρόλο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στο Europa League, είναι κάτι που το θέλαμε. Λυπάμαι που δεν το καταφέραμε και τελειώσαμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Κερδίσαμε όμως, το πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ ωραίο.
Το αφιερώνω το πρωτάθλημα στον εαυτό μου, στην οικογένεια μου, σε όλο τον κόσμο, σε όλη την ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί που δουλεύαμε και θέλαμε να πάρουμε τον τίτλο αυτό. Σήμερα σκόραρα εδώ, αύριο θα σκοράρει κάποιος άλλος. Έτσι είναι η ομάδα».
Για τον πανηγυρισμό με τον Τζολάκη στο φινάλε: «Ο Τζολάκης είναι πολύ καλός φίλος μου μου γι’ αυτό τον έψαξα να πανηγυρίσουμε. Σήμερα είναι βραδιά γιορτής, από αύριο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί απομένουν τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ο τελικός του Κυπέλλου. Σήμερα είναι γιορτινή βραδιά από αύριο όμως, έχει πολύ δουλειά».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.