Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών στο Μονζουίκ η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ντόρτμουντ.
Από εκτέλεση φάουλ προς το δεύετρο δοκάρι, ο Ινίγκο πήρε την κεφαλιά, ο Κουμπαρσί έκανε την προβολή που πήγαινε στα δίχτυα, αλλά ο Ραφίνια έσπρωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή για το 1-0.
Ο Βραζιλιάνος ήταν σε οριακή θέση, για καλή του τύχη όμως καλυπτόταν και έτσι το γκολ μέτρησε. Αυτό ήταν το 12ο στο φετινό Champions League για τον Ραφίνια.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν τη νίκη μέσα στο Ντιτρόιτ επί των Πίστονς στο Game 5 και χρειάζονται μία ακόμη για να περάσουν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.
Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου του Βαλένθια - Παναθηναϊκός μετά από ερώτηση δημοσιογράφου – Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Τούρκου τεχνικού.