Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε να τον ξεκινήσει και στην Τούμπα, παρά τη χρησιμοποίηση του Ελ Κααμπί στην επίθεση των «ερυθρόλευκων».
Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα στην επίθεση του Ολυμπιακού φέτος, μετρώντας έως τώρα 8 γκολ και 2 ασίστ. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, μετά τις συνεχόμενες απουσίες του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Ουκρανός έχει πάρει τη σκυτάλη και οδηγεί εκ του ασφαλούς την γραμμή κρούσης των Πειραιωτών.
Στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Μαροκινός επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θέλησε να κόψει τη φόρα του δεύτερου επιθετικού του. Έτσι, θέλοντας να τον επιβραβεύσει για τη σοβαρή δουλειά στις προπονήσεις και την απόδοσή του στα παιχνίδια, προτίμησε να αλλάξει το σχήμα της ομάδας του σε 4-4-2, ώστε να «χωρέσει» και τον Γιάρεμτσουκ.
Φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα
Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος επιθετικός σκόραρε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό, είχε 2 γκολ και 1 ασίστ στο 6-0 επί της ΑΕΚ, 2 γκολ στο 2-1 με τη Μπόντο Γκλιμτ και 2 γκολ στο 4-2 με τον Παναθηναϊκό στα playoffs.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.