Ο Ντζάναν Μούσα βλέπει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και δεν είναι σίγουρος αν η «Βασίλισσα» τον ανανεώσει και έτσι πολλές ομάδες είναι έτοιμες να μπουν στο κόλπο για την απόκτηση του 25χρονου.
Ο Βόσνιος έχει συγκεντρώσει πολλούς «μνηστήρες», με τους κυριότερους να προέρχονται από την Τουρκία. Συγκεκριμένα. η Ανατολού Εφές και η Φενέρμπαχτσε έχουν πλησιάσει τον Βαλκάνιο, ενώ το ίδιο έχει κάνει και η ομάδα του Ντουμπάι, σύμφωνα με την Μarca.
Ο Μούσα και η Dubai BC
Ο σύλλογος που αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα, έχει πολλές πιθανότητες να συμμετέχει από την επόμενη σεζόν στην Euroleague και σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά. Μία ενδεχόμενη απόκτηση του Μούσα, θα έδινε περαιτέρω δυναμική στην ομάδα των ΗΑΕ.
Από την άλλη, Ανατολού Εφές και Φενέρ, έχουν μεγάλο παρελθόν με παίκτες που προέρχονται από τις γιουγκοσλαβικές χώρες και για αυτό έχουν επιλέξει αμφότερες, να στοχεύσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2023, με τη Ρεάλ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Άνετη νίκη για την Φενερμπαχτσέ, που έκανε το 2-0 στη σειρά των playoffs, στο ζευγάρι που διασταυρώνεται με τον νικητή του Ολυμπιακός – Μονακό στα ημιτελικά του Final 4.
Σούπερ Θρύλος! Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός και στο Game 2 και ισοπέδωσε τη Μονακό με το επιβλητικό 94-64 σε ένα ΣΕΦ που αποθέωνε τους παίκτες του και ήταν "καυτή" έδρα.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.