Τι είπε ο προπονητής της Γαλατασαράι Οκάν Μπουρούκ στον Ζοζέ Μουρίνιο που τον εκνεύρισε τόσο ώστε ο Πορτογάλος να του επιτεθεί πιάνοντας τη μύτη του;
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του TV100, Ερσίν Ντουζέν μετά την ήττα της ομάδας του Μουρίνιο, Φενερμπαχτσέ από τη Γαλατασαράι, ο Πορτογάλος πήγε στους διαιτητές και ξεκίνησε κουβέντα μαζί τους.
Τότε παρενέβη ο Μπουρούκ ο οποίος συνεχάρη τους ρέφερι, ενώ λόγω της κριτικής που τους ασκούσε ο Μουρίνιο στράφηκε προς το μέρος του και του είπε πως η διαιτησία ήταν πολύ καλή.
Τότε ο special one κατευθύνθηκε προς τον Μπουρούκ και του ζούληξε τη μύτη. Ο Τούρκος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αλλά όταν σηκώθηκε αναζήτησε τον Μουρίνιο ο οποίος στο μεταξύ είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα και είχε αποχωρήσει.
Η ποινή που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος εξαρτάται από το κατηγορητήριο. Αν κατηγορηθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά κινδυνεύει με αποκλεισμό 1-3 αγωνιστικές. Αν θεωρηθεί πως επιτέθηκε στον Μπουρούκ τότε το άρθρο 44 προβλέπει ποινή αποκλεισμού 5-10 αγωνιστικές.
Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά και την παραμικρή λεπτομέρεια του Final Four 2026.
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη του Ρολάν Γκαρός την Τρίτη (26/5), η οποία θα είναι μία από τις θερμότερες ημέρες Μαΐου που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες δεκαετίες στο Παρίσι.