«Προσπάθησα να γίνω vegan, σχεδόν πέθανα»: Η Τζένι Μακάρθι στη Μαρία Μενούνος
Η Τζένι Μακάρθι μίλησε στη Μαρία Μενούνος για την απόπειρα της να γίνει χορτοφάγος και την αντίδραση του οργανισμού της σε αυτή
Η 52χρονη ηθοποιός και κριτής του The Masked Singer Τζένι Μακάρθι ήταν καλεσμένη της Μαρία Μανούνος στο podcast της Ελληνοαμερικανίδας, Heal Squad.
«Δοκίμασα τη χορτοφαγία και παραλίγο να πεθάνω. Κυριολεκτικά παραλίγο να πεθάνω. Αρρώστησα τόσο πολύ από το γεγονός ότι ήμουν χορτοφάγος» είπε στο επεισόδιο που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου η Τζένι Μακάρθι.
«Δεν μπορώ να καταναλώνω υδατάνθρακες και όλα είναι υδατάνθρακες», εξήγησε. «Είμαι επίσης αλλεργική στη σόγια και όλα [έχουν σόγια]».
«Κυριολεκτικά πέθαινα», συνέχισε. «Ήμουν εξαντλημένη και κουρασμένη. Ήμουν χάλια».
Η Μακάρθι δήλωσε ότι ακολουθεί θεραπευτικά σχήματα για να αντιμετωπίσει τη μυκητιασική λοίμωξη Candida, τη νόσο Hashimoto – μια χρόνια αυτοάνοση πάθηση που επηρεάζει τον θυρεοειδή αδένα – και το σύνδρομο του διαρρέοντος εντέρου.
«Η θεραπεία του διαρρέοντος εντέρου και της Candida μπορεί να πάρει χρόνια. Αντιμετωπίζοντας όλα αυτά αποπειράθηκα με όλα τα είδη της διατροφής… Έχω επίσης δυσανεξία στην ισταμίνη» πρόσθεσε.
Η Μακάρθι είπε ότι όταν ο γιατρός της είπε ότι έπρεπε να ακολουθήσει μία κρεατοφαγική διατροφή στην αρχή δυσανασχέτησε. «Στην αρχή μου έπεσε βαριά, αλλά τελικά αποδείχθηκε αποτελεσματική. Άλλαξε την ενέργειά μου και την πέψη μου».
Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι δεν υποστηρίζει καμία δίαιτα έναντι κάποιας άλλης.
«Κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν [και] θεραπεύονται καλύτερα με μια χορτοφαγική διατροφή και κάποιοι άλλοι όχι», ξεκαθάρισε η Μακάρθι.
«Είναι αυτό που πιστεύεις και πρέπει να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και στη συνέχεια να ακολουθήσεις επίσης αυτό που λέει το αίμα σου ή αυτό που λέει το σώμα σου. Το σώμα θα σας ενημερώσει» πρόσθεσε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442