Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν τουλάχιστον μέχρι το 2028 και χωρίς NBA out και ο ΑΟ Μυκόνου σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση το «χρυσό» deal των πράσινων με τον Αμερικανό.
Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ναν κάνει τον γύρο του… κόσμου και έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του τριφυλλιού και όπως συνηθίζει ο ΑΟ Μυκόνου δεν γινόταν να μην ασχοληθεί με την παραμονή του κορυφαίου σκόρερ των πράσινων.
Συγκεκριμένα, οι νησιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της Elite League και συνεχίζουν να αποτελούν το μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία, έκαναν μία ανάρτηση στα social media, συνοδεύοντας μια φωτογραφία του Αμερικανού γκαρντ των «πράσινων» μαζί με τη βαθμολογία που τους δείχνει στην κορυφή.
Τι αναφέρουν οι Νησιώτες
«Ο πραγματικός λόγος ανανέωσης χωρίς NBA out του Ναν μέχρι το 2028 με τον Παναθηναϊκό. ΤΑ λέμε σύντομα»!
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου