Μύλος στο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος κατά Δούκα: Χρήση «επιχειρημάτων» της Ομάδας Αλήθειας
Όλα ξεκίνησαν με την παραπομπή του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Κατερίνα Μπατζελή στην ΕΔΕΚΑΠ λόγω των δηλώσεών της για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τον Νίκο Παππά
Πυρά κατά του Χάρη Δούκα και των συνεργατών του για τα όσα ανέφεραν για την παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή εξαπέλυσαν συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου.
«Η χρήση “επιχειρημάτων” της Ομάδας Αλήθειας – για πράγματα που ο Παύλος Γερουλάνος ουδέποτε είπε, όπως έχει επανειλημμένα υπογραμμίσει τις τελευταίες εβδομάδες ακόμα και απέναντι στον ίδιο τον πρωθυπουργό που χρησιμοποίησε αντίστοιχες ανοησίες – από συνεργάτες του κ. Δούκα μέσω διαρροών, υποβαθμίζει την πολιτική συζήτηση. Κρίμα», τόνισαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του κ. Γερουλάνου.
Τι ανέφεραν οι συνεργάτες του Χάρη Δούκα
Συνεργάτες του Χάρη Δούκα επισήμαιναν για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Κατερίνας Μπατζελή πως «δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά».
Παράλληλα, χωρίς να τους κατονομάζουν, επικαλέστηκαν δηλώσεις των Παύλου Γερουλάνου, Δημήτρη Μπιάγκη, Άννας Διαμαντοπούλου και Θανάση Γλαβίνα που, σύμφωνα με τους ίδιους δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευράς της ηγεσίας του Νίκου Ανδρουλάκη.
«Όταν σε δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου (που είπε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Βαρουφάκη – Κωνσταντοπούλου), του γραμματέα της ΚΟ (που είπε ότι είναι γραφικοί όσοι μιλούν για εκλογές), της υπεύθυνης Πολιτικού Σχεδιασμού (που είπε ότι είναι ‘μνημόσυνο’ οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη) και του μέλους του Πολιτικού Κέντρου (που είπε ότι ήταν λάθος η συνυπογραφή μας με την Κωνσταντοπούλου) δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ηγεσία, τότε δεν μπορεί να ασχολείται επιλεκτικά με μια δήλωση μέλους ΚΠΕ», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Χάρη Δούκα.
Τι προκάλεσε την παραπομπή Μπατζελή
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν με την παραπομπή του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Κατερίνα Μπατζελή στην ΕΔΕΚΑΠ λόγω των δηλώσεών της για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τον Νίκο Παππά.
Η Κατερίνα Μπατζελή κινήθηκε σε διαφορετική από την κεντρική γραμμή, με αφορμή την απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπου αποκαλούσε τον βουλευτή Νίκο Παππά «κύριο 13-0».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, η κ. Μπατζελή χαρακτήρισε «τοξική και λανθασμένη» την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τον Νίκο Παππά.
«Για την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, προσωπικά θεωρώ ότι είναι τοξική και λανθασμένη δήλωση. Όπως τοξικό είναι ότι ο κ. Παππάς είπε για τον κ. Ανδρουλάκη ότι τον τραβάει κάποιος από το δεξί του πέτο», ανέφερε.