Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Την παραίτηση του Δημοσίου από τα ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων στο Μάτι και στη Μάνδρα προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Θα καταθέσουμε διάταξη με την οποία το Δημόσιο θα παραιτείται από όλα τα ένδικα μέσα στο Εφετείο από τις διεκδικήσεις αποζημιώσεων απο πληγέντες και συγγενείς θυμάτων στην Μάνδρα και στο Μάτι. Για τα Τέμπη δεν έχουμε ακόμη κάποια πρωτόδικη απόφαση, όλα στην ώρα τους. Πάντως, η κυβέρνηση έχει μία γραμμή και δεν κουνά το δάχτυλο» είπε (ANT1) ο νέος «τσάρος» της οικονομίας.
Στο επόμενο νομοσχέδιο
Η διάταξη θα περιλαμβάνεται στο επόμενο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, διευκρίνισε ο κ. Πιερρακάκης. Η ρύθμιση έρχεται μετά τις αντιδράσεις για το γεγονός ότι το Δημόσιο στρέφεται κατά των οικογενειών των θυμάτων.
Χαιρετίζει ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών
Ο «Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών της 23 Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική» χαιρετίζει την εξαγγελία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναφορικά με την επικείμενη παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από την άσκηση του ένδικου μέσου της έφεσης στις διοικητικές αγωγές που αφορούν στις υποθέσεις για Μάνδρα και Ανατολική Αττική/Μάτι.
«Η συγκεκριμένη εξαγγελία είναι απάντηση σε ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας, το οποίο έχουμε θέσει από της ιδρύσεως του και διατυπώσει σε όλες τις συναντήσεις μας με τον τότε υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη, από τον Ιούνιο του 2024. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τελική διάταξη, με την οποία θα αποσαφηνιστεί το πλαίσιο εφαρμογής και η ισχύς του μέτρου, δεδομένου ότι ήδη εκδικάζονται κάποιες υποθέσεις.
Ως τότε συνεχίζουμε να διεκδικούμε και τα υπόλοιπα δίκαια αιτήματα μας», αναφέρουν.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου