Τελείωσε, προτού καν αρχίσει: Ο Λιούις Χάμιλτον άφησε στο «διαβάστηκε» τη Σοφία Βεργκάρα
Οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο πιλότος της F1 Λιούις Χάμιλτον δεν συγκινήθηκε από τα κάλλη της Σοφία Βεργκάρα.
Από τις αρχές των zeros, όταν άρχισε να εμφανίζεται σε χολιγουντιανές κομεντί, κέρδισε με ευκολία τον τίτλο του «sex symbol» – και όχι άδικα. Άλλωστε, η Σοφία Βεργκάρα δεν είναι από τις γυναίκες που περνούν απαρατήρητες. Ωστόσο, υπάρχει και κάποιος, που δεν συγκινήθηκε από την ομορφιά της. Ο Λιούις Χάμιλτον.
Τους τελευταίους μήνες, τα ρεπορτάζ ήθελαν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 να έχει σχέση με την 52χρονη σταρ του Χόλιγουντ. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους είχε «συλλάβει» τον Ιανουάριο σε ραντεβού στη Νέα Υόρκη και αμέσως οι φήμες πήραν φωτιά.
View this post on Instagram
Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά, καθώς σύμφωνα με το RadarOnline οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.
Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στη Σοφία Βεργκάρα, η γνωστή ηθοποιός «θεωρούσε τον Λιούς ως τον τέλειο σύντροφο». Ωστόσο, το ενδιαφέρον του Χάμιλτον άρχισε να… εξανεμίζεται με το πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα η 52χρονη σταρ «να νιώσει εγκαταλελειμμένη».
Βέβαια, όπως τόνισε, «υπάρχει επικοινωνία ανάμεσά τους, αλλά είναι περιστασιακή και μόνο από τη μια πλευρά. Δηλαδή, η Σοφία κρατάει την επαφή ζωντανή, ελπίζοντας σε κάτι περισσότερο. Ωστόσο, εώς τώρα, παίρνει πίσω πολύ λίγα».
Γενικά, τόσο για τον Λιούις Χάμιλτον όσο και για τη Σοφία Βεργκάρα, οι τελευταίοι μήνες δεν είναι ιδιαίτερα καλοί για την προσωπική τους ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μετά τον χωρισμό της με τον Τζο Μανγκανιέλο δεν έχει κάνει κάποια σταθερή σχέση.
Όσο για τον πιλότο της Ferrari; Μετά την πολύχρονο ειδύλλιό του με την Νικόλ Σέρζινγκερ, δείχνει να μην μπορεί να μείνει σε μια σχέση περισσότερο από μερικούς μήνες.
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Άρης Betsson: Στα «κίτρινα» και επίσημα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (pic)
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442