Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από συμπλοκή με συμμαθητή του στο σχολείο
Με ασθενοφόρο ο 16χρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται προληπτικά στην παιδοχειρουργική κλινική με τραύμα στη μύτη.
Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη καταγγέλθηκε στην αστυνομία.
Το περιστατικό σύμφωνα με την ΕΡΤ σημειώθηκε χθες εντός σχολικού συγκροτήματος στις Συκιές.
Στο διάλλειμα
Την ώρα του διαλλείματος, στον προαύλιο χώρο δύο μαθητές της Α΄ Λυκείου ήρθαν στα χέρια και αλληλοχτυπήθηκαν με γροθιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα, ο ένας να τραυματιστεί πιο σοβαρά και να γεμίσει με αίματα.
Με ασθενοφόρο ο 16χρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται προληπτικά στην παιδοχειρουργική κλινική με τραύμα στη μύτη.
Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας για τον ξυλοδαρμό ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο μαθητών και των γονιών τους και να υποβληθεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέαπολης – Συκεών.
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
- Κραχ σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες – Το 70% αδυνατεί να ξεχρεώσει
- Ο Γερμανός καγκελάριος «είναι γυμνός» – Φρίντριχ Μερτς, ο αντιδημοφιλής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442