Ξανά στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού βέβαια έπεσε μία θέση.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά την κατάκτηση του ΑΤΡ500 στο Ντουμπάι, παρέμεινε στη δεκάδα των καλύτερων του κόσμου και πλέον φιγουράρει στη 10η θέση. Στο Μαϊάμι ο Τσιτσιπάς έχει την ευκαιρία να ανεβεί αν και φυσικά τα πάει καλά στο τουρνουά. Στην κορυφή βρίσκεται ο Ιταλός Γιανίκ Σίνερ ενώ την τριάδα συμπληρώνουν οι Ζβέρεφ και Αλκαράθ.
Στην γυναικεία κατηγορία η Μαρία Σάκκαρη είχε τεράστια πτώση. Συγκεκριμένα η Ελληνίδα τενίστρια μετά το 2019 έπεσε στην βαθμολογία και βρέθηκε εκτός 50αδας με τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Indian Wells να επηρεάζει πολύ την πτώση της.
Στην κορυφή βρίσκεται η Σαμπαλένκα, ενώ η Σβιόντεκ είναι στη 2η θέση και η Κοκό Γκοφ στην τρίτη θέση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.