Πρόβλημα με Κουρμπέλη στην Εθνική: Χάνει και τα δύο ματς με την Σκωτία (pics)
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός από τα δύο ματς της Εθνικής με τη Σκωτία.
Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη εκκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για τα play-offs του Nations League με την Σκωτία, στις οποίες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιθυμεί να προβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην league A της διοργάνωσης.
Στην πρώτη προπόνηση ωστόσο παρουσιάστηκε πρόβλημα καθώς τέθηκε νοκ-αοτ ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ενόχληση στον δικέφαλο και δεν θα παίξει στα δύο ματς. Ο διεθνής άσος εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας ο οποίος έκρινε πως δεν πρέπει να αγωνιστεί.
Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους μέσα στο σαββατοκύριακο έκαναν αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Αύριο η προπόνηση είναι στις 18:00 και πάλι στον Ρέντη.
Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Εθνικής
- Νότιγχαμ απο “ατσάλι” , νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague
- Λιονέλ Μέσι: Από «βασιλιάς των γηπέδων», επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και στρατηγικός επενδυτής
- Η ΑΕΚ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι, αλλά η Ράγιο μείωσε σε 3-1! (vids)
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442