Ο Τσικίνιο έγινε κάτοικος Πειραιά τον περασμένο Ιανουάριο και έγινε αμέσως αναπόσπαστο κομμάτι του αγωνιστικού πλάνου του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος μέσος, κατέκτησε με τους «ερυθρόλευκους» το Conference League την περασμένη ιστορική σεζόν και όπως φαίνεται ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.
Έτσι δείχνει και το πρόσφατο ποστάρισμα του, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με μια σειρά από φωτογραφίες, αγωνιστικές και μη, στις οποίες αποθανατίζει διάφορες στιγμές του, τις οποίες μάλιστα συνόδευε λεζάντα στα ελληνικά. «Ευλογημένος και ευγνώμων», έγραψε ο Τσικίνιο.
Σε αυτές τον βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο της χώρας μας και στιγμές με την οικογένειά του με διάφορα παιχνίδια. Ωστόσο υπάρχει και εικόνα από την παρουσία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν και φόρεσε την συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.