Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρό βρέφος που το είχαν ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο
Το βρέφος βρέθηκε νεκρό από την μητέρα του όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο στις 6 το απόγευμα φεύγοντας από τη δουλειά της
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή στη Λευκωσία, όταν μητέρα εντόπισε το βρέφος της νεκρό στο όχημα έξω από νηπιαγωγείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος είχε αφεθεί για ώρες μέσα στο όχημα.
Το ξέχασε στο αυτοκίνητο
Σύμφωνα με το sigmalive.com οπως προκύπτει, η μητέρα μετέβη το πρωί στην εργασία της, θεωρώντας πως είχε αφήσει το βρέφος στον σταθμό. Εντούτοις, δεν το είχε μεταφέρει και το βρέφος έμεινε για ώρες εντός του οχήματος.
Όταν η μητέρα μετέβη στον σταθμό για να το παραλάβει, τότε διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε αφεθεί στο όχημα.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εγκαυματία να βγαίνει από την επιχείρηση – «Εγώ άναψα ένα τσιγάρο»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442