
Τρομερή στιγμή και fair play: Είχε κενή εστία και την έστειλε έξω γιατί τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας (vid)
Σε αγώνα της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας υπήρξε μια σπουδαία κίνηση, όπου χάθηκε σχεδόν σίγουρο γκολ λόγω fair play.
Το fair play της χρονιάς έγινε σε πολύ κρίσιμο αγώνα της Α1 ΕΠΣ Μακεδόνιας όπου ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου κέρδισε 1-0 ο Ορφέας Σουρωτής, με την παράσταση να κλέβει η κίνηση του επιθετικού να πετάξει την μπάλα έξω αντι να προσπαθήσει να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας ήταν ήδη εξουδετερωμένος λόγω τραυματισμού που υπέστη.
Συγκεκριμένα, ο Λουκάς Μάρτος του Κεραυνού ήταν έτοιμος να σκοράρει, έχοντας «στρωμένη» τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ, τον οποίο είδε ξαπλωμένο στο χορτάρι.
Δείτε την στιγμή του fair play:
Ωστόσο, επέλεξε να στείλει επιτήδες και… επιδεικτικά άουτ τη μπάλα, αντί να χριστεί σκόρερ, με αποτέλεσμα να τον αποθεώσει το γήπεδο.
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»



