«Η νέα χωρητικότητα του ΣΕΦ και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την ανακαίνιση»
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει δικό του το ΣΕΦ άμεσα σύμφωνα με όσα λένε στη Σερβία και αποκαλύπτουν τι θα γίνει στη ριζική ανακαίνιση του γηπέδου – Όλες οι λεπτομέρειες.
Ο Ολυμπιακός περιμένει να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από την κυβέρνηση εδώ και πολύ καιρό για να περάσει το ΣΕΦ στα χέρια του και να ξεκινήσουν οι εργασίες για να γίνει μπασκετική έδρα και να γίνει ένα γήπεδο πολύ υψηλού επιπέδου.
Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν ριζική ανακαίνιση στο φαληρικό γήπεδο, εφόσον περάσει στην ΚΑΕ και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τα σχέδια, που έχουν στο μυαλό τους, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν από τη Σερβία.
Συγκεκριμένα, το «SportKlub» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα κατεβάσει χαμηλότερα το παρκέ για να είναι πιο κοντά ο κόσμος, ενώ θα ανέβει η χωρητικότητα κοντά στις 16.000 και θα γίνει πιο μπασκετικό. Παράλληλα, τονίζεται ότι οι εργασίες της ανακαίνισης για να είναι 100% έτοιμοι θα χρειαστούν 1 με 1,5 χρόνο κανονικά, αλλά μέσα σε ένα εξάμηνο θα υπάρχει τεράστια διαφορά.
Τι λένε στη Σερβία για το ΣΕΦ
«Το παρκέ θα είναι πολύ χαμηλότερα απ’ ότι είναι τώρα, ώστε στη θέση του στίβου να μπει ένας νέος δακτύλιος κερκίδων που θα “κατέβει” στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, η κατά τα άλλα θερμή ατμόσφαιρα στους αγώνες του Ολυμπιακού θα γίνει ακόμα πιο θορυβώδης, καθώς θα μειωθεί η απόσταση μεταξύ των πιο κοντινών φιλάθλων και των παικτών, ενώ θα διατηρηθούν οι αρκετά απότομες κερκίδες, από τις οποίες ο ήχος θα “ρέει” κατευθείαν στον αγωνιστικό χώρο», σημειώνουν.
«Πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία; Η εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο ισχυρίζεται ότι θα χρειαστούν έξι μήνες, αλλά ρεαλιστικά, οι εργασίες θα διαρκέσουν από 1 έως 1,5 χρόνο», προσθέτουν οι Σέρβοι, υπογραμμίζοντας πως η χωρητικότητα θα ανέβει στις 16.000.
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442