«Ακόμα δεν είδες τίποτα»: Στην κορυφή της τηλεθέασης για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο
Η εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο.
Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε η infotainment εκπομπή του MEGA, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό.
Σε μια περίοδο πυκνής επικαιρότητας, ο έμπειρος δημοσιογράφος και η παρέα του κέρδισαν την προτίμηση των τηλεθεατών, με την εκπομπή του MEGA να κόβει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαρτίου, με μέσο μερίδιο 15% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» σημείωσε μέσο μερίδιο 11,4%. Η κάλυψη της εκπομπής ξεπέρασε τους 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους κοινό άγγιξε το 20,8%.
Στα μέσα της δεύτερης σεζόν, η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» κερδίζει σταθερά το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων τηλεθεατών.
Ενημέρωση και ψυχαγωγία στη σωστή ισορροπία κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13.40.
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Σεισμός τώρα στην Κω
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442