
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Περιμένει το πρώτο της παιδί – Πώς το ανακοίνωσε
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν ύστερα από δύο χρόνια κοινής πορείας την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στα Χανιά.
Για πρώτη φορά μανούλα ανακοίνωσε πως θα γίνει σε λίγο καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media
Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γοητευτική αθλητικογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα χαρμόσυνα για εκείνη νέα ανήμερα, μάλιστα, των γενεθλίων του συζύγου της, Γρηγόρη Μόργκαν.
Η συγκινητική ανάρτηση – ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
«Τόσοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο, μέχρι να φτάσει η μέρα που η καρδιά μας θα χτυπάει τόσο δυνατά και για πάντα για έναν ακόμη λόγο… Για τη ζωή που μεγαλώνει και το μικρό θαύμα που έρχεται στην οικογένεια μας».
«Το πιο πολύτιμο και ανεκτίμητο δώρο γενεθλίων δεν έρχεται σε κουτί – έρχεται με μια μικρή καρδούλα που διάλεξε εμάς για γονείς. Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μέλλοντα μπαμπά» έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το απόγευμα της Παρασκευή, στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Τι έλεγε για το γάμο της
«Η πρόταση γάμου ήρθε ξαφνικά, μέσα σε μια σκηνή, γιατί κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήμασταν σε παραλία, στην Κρήτη. Η Κρήτη είναι το μέρος που μας ένωσε. Μεσημέρι, μετά από κακαβιά. Στο Σφηνάρι, στα Χανιά. Ήμασταν μόνοι μας τελείως. Έκλαψα, τι να κάνω και εγώ η κακομοίρα. Έφτασα στα 37 μου, τι να κάνω, μια πρόταση γάμου».
- Stoa Arsakeiou: Athens’ New Downtown Landmark
- Τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο: Μηχανή παρέσυρε 81χρονη
- Πόποβιτς: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ο Ολυμπιακός είναι ένας ευρωπαϊκός γίγαντας»
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Μήνυμα από το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»



