Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Λίγα μέτρα μετά το σημείο όπου έπεσε το ΙΧ υπάρχει στάση, αλλά ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός
Στο αυτοκινητικό ατύχημα ενεπλάκη ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στο ρεύμα ανόδου έξω από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στα κάγκελα έξω από το νοσοκομείο, λίγα μέτρα από στάση λεωφορείου. Η τρελή πορεία του σταμάτησε στο πεζοδρόμιο, όπου ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανείς.
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο από τα κιγκλιδώματα και να το απομακρύνει.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα