Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σπάρτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές πριν από το μοιραίο τροχαίο
Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές πριν από το μοιραίο τροχαίο στη Σπάρτη, που δείχνει τόσο το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις φίλοι αλλά και το όχημα με τις κοπέλες
Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Σπάρτης από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι. Το τροχαίο σημειώθηκε στο πάρκο Γουδέ στην επαρχιακή οδό Σπάρτη – Μυστρά, όταν ο 24χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο στην ευθεία του δρόμου και καρφώθηκε πάνω σε δέντρο, με τους δυο επιβαίνοντες ηλικίας είκοσι ενός ετών να σκοτώνονται ακαριαία.
Τραγικές φιγούρες οι κοπέλες των τριών αγοριών που βρίσκονταν στο πίσω όχημα και είδαν έντρομες την στιγμή του δυστυχήματος.
Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές πριν από το μοιραίο τροχαίο, που δείχνει τόσο το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις φίλοι αλλά και το όχημα με τις κοπέλες που το ακολουθούσαν.
Σπάρτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου
«Είμαι έτοιμος να καταρρεύσω. Ήταν τόσο απότομο και τόσο σκληρό που δεν μπορώ. Η σύζυγος κοντεύει να τρελαθεί. Μας πήραν 02:30-03:00 η ώρα η τροχαία τηλέφωνο και μας είπε ότι έγινε τροχαίο και να πάρουμε το νοσοκομείο. Πήραμε το νοσοκομείο, δεν μας είπαν λεπτομέρειες, μόνο μας είπαν να έρθουμε εδώ (νοσοκομείο). Ήρθαμε και μας το ανακοίνωσαν. Φορούσαν ζώνη και τα τρία παιδιά, αυτό μου τόνισα, δήλωσε.
«Ο γιος μου σπούδαζε και δούλευε σερβιτόρος μαζί με τα παιδιά, τουλάχιστον τον έναν τον ξέραμε από τα παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο. Δεν έπινε γενικά. Έπινε λίγο έως ελάχιστο. Ήταν πολύ αγαπητός και στη δουλειά του».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου