Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα (19:45) στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Conference League. Μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το αρχικό τους σχήμα.
Ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται με σύστημα 4-3-3 στην αρχή της αναμέτρησης με τους «βιόλα». Στην άμυνα, μπροστά από τον Ντραγκόφσκι θα είναι οι: Ίνγκανσον, Κώτσιρας, Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο θα παίξει ο Αράο και ο Σιώπης, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Τέτε και ο Τζούρισιτς στα άκρα, με σέντερ φορ τον Σφιντέρσκι.
Δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, έγιναν από τον Ρουί Βιτόρια. Στον πάγκο θα βρεθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Ιωαννίδης, μαζί με τους: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Τσέριν, Μαντσίνι, Φικάι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Νταμπίζας.
Η ενδεκάδα της Φιορεντίνα: Η ενδεκάδα της Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Μορένο, Κομούτσο, Ρανιέρι, Γκόσενς, Ρίτσαρσον, Μαντραγκόρα, Φατζιόλι, Ντοντό, Μπελτράν, Κεν.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.