ΚΝΕ: Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας – Κάλεσμα στο νέο συλλαλητήριο για τα Τέμπη την Τετάρτη
Η ΚΝΕ με νέο σποτ καλεί τον κόσμο να δώσει ξανά οξυγόνο και πνοή στον αγώνα
Κάλεσμα για συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο για το «έγκλημα στα Τέμπη» την ώρα που θα εξελίσσεται στη Βουλή η προ ημερησίας συζήτηση, απευθύνει η ΚΝΕ.
Με αναφορές στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου, η ΚΝΕ καλεί όλους και όλες στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 19:00 στο Σύνταγμα, σημειώνοντας ότι το πάνω από 1,5 εκατομμύριο λαού και νεολαίας που στην επέτειο των δύο ετών από το έγκλημα των Τεμπών «πλημμυρίσαμε τους δρόμους και τις πλατείες, σε κάθε πόλη της χώρας ήταν οξυγόνο και πνοή αγώνα».
Με το σύνθημα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» να αποτυπώνει για την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας το πραγματικό πολιτικό και κοινωνικό δίλημμα της εποχής μας.
Η δυσπιστία στην κυβέρνηση να γίνει απόφαση ανυποχώρητου αγώνα λέει η ΚΝΕ
Για την ΚΝΕ άλλωστε η δυσπιστία του λαού απέναντι στην κυβέρνηση, το αστικό κράτος, την πολιτική που υλοποιούν μπορεί να γίνει απόφαση οργανωμένου, ανυποχώρητου αγώνα και συμπόρευσης με το ΚΚΕ, με τις ανατρεπτικές ιδέες και το πρόγραμμά του, για μια άλλη οργάνωση της οικονομίας και της κοινωνίας, που οι ζωές μας δε θα «κοστίζουν», για τον Σοσιαλισμό.
Με το ΚΚΕ να θεωρεί ότι πρέπει να διατηρηθεί η δυναμική των λαϊκών κινητοποιήσεων που κορυφώθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου, η ΚΝΕ καλεί όλους και όλες που δε συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα, την «ασφυξία» και τα εγκλήματα αυτού του συστήματος, μπορούν να βαδίσουν στον δρόμο της αξιοπρέπειας, του αγώνα, της ανατροπής. Εκεί, όπως επισημαίνει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος, βρίσκεται η πραγματική δικαίωση και η πραγματική ελπίδα.
Στόχος η συνέχεια των κινητοποιήσεων ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά και η ενδυνάμωση του αγώνα «απέναντι στην πολιτική που γεννά “Τέμπη” για τη ζωή μας».
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442