Δημήτρης Πλακιάς σε Χρήστο Τριαντόπουλο: Γιατί δεν λες να πάμε κατευθείαν στο φυσικό δικαστήριο;
Ο Δημήτρης Πλακιάς απευθύνει πρόσκληση να πάει ο πρώην υφυπουργός κατευθείαν στο φυσικό δικαστήριο.
Σε ανάρτηση προχώρησε ο Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας της Αναστασίας και θείος των διδύμων από την Καλαμπάκα που σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, λίγο μετά την τοποθέτηση του Χρήστου Τριαντόπουλου στη Βουλή και την παραίτησή του από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, στον απόηχο της συζήτησης που διεξάγεται στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής σε βάρος του.
Ο Δημήτρης Πλακιάς αναρωτιέται απευθυνόμενος στον κ. Τριαντόπουλο «γιατί δεν λες να πάμε κατευθείαν στο φυσικό δικαστήριο;».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Δ. Πλακιά
«Είπες ναι στην Προανακριτική, γιατί δεν λες να πάμε κατευθείαν στο φυσικό δικαστήριο, γιατί εκεί ξέρεις ότι υπάρχει η φωτογραφία του γενικού γραμματέα του γραφείου σου, του Παπαγεωργίου, που έδινε ο ίδιος εντολές. Γιατί ξέρεις ότι στην δικογραφία υπάρχουν οι μαρτυρίες από εμπλεκόμενους που αναφέρουν το όνομά σου, και να τελειώνουμε γιατί δεν ζητάς άρση τηλεφώνου, όπως πέταξες τα παιδιά μου, θα σε πετάξουμε εμείς τώρα!!».
«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ»
Ο κ. Τριαντόπουλος υπερασπίστηκε τη δική του «αλήθεια», λέγοντας «δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε κρύβω κάτι. Θα αναδειχθεί η αλήθεια, αυτό το θέλω περισσότερους από όλους. Κάνετε προσπάθεια να χτυπήσετε την κυβέρνηση μέσω εμού. Η επιδίωξη της εργαλειοποίησης θα παραμείνει μάταιη. Σας ζητώ να υπερψηφίσετε την αβάσιμη και προσβλητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Η αλήθεια θα λάμψει».
Λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει: «Όταν το 2019 εισήλθα στην πολιτική δεν διανοήθηκα ποτέ ότι θα είμαι σε αυτή τη θέση. Ότι θα είμαι στο επίκεντρο της συζήτησης μιας από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες».
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442