Μοιράστηκαν τους βαθμούς Άουγκσμπουργκ και Φράιμπουργκ (0-0), για την 24η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι ξανά στη βασική ενδεκάδα των γηπεδούχων, με την ομάδα του Έλληνα μπακ να είναι στο -1 από την 4η θέση και στο -2 από την 3η.
Νωρίτερα, η Χόλσταϊν Κίελ, ουραγός της βαθμολογίας και φαβορί για υποβιβασμό, έδειξε σήμερα σημάδια «ζωής», καθώς νίκησε μέσα στο Βερολίνο την Ουνιόν με 1-0 και μετά από εβδομάδες «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, χάρη στο γκολ του Γκίγκοβιτς στο 42ο λεπτό.
Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη της εκτός έδρα νίκη στη Bundesliga. Πλέον, είναι στο -1 από την Μπόχουμ και τα μπαράζ παραμονής στα… σαλόνια του γερμανικού πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών