Ο Λεμπρόν Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει ποιος θεωρεί ότι θα είναι το «πρόσωπο» του ΝΒΑ, τα επόμενα χρόνια και ο «Βασιλιάς» βρήκε την… αφορμή να δώσει μια ξεχωριστή απάντηση.
Συγκεκριμένα, ο Λεμπρόν ανέφερε πως «γιατί να θες να είσαι στο πρόσωπο του NBA όταν όλοι όσοι καλύπτουν το πρωτάθλημα ρίχνουν σκ@τ@ σε όλους;»
Αναλυτικά όσα είπε ο Λεμπρόν Τζέιμς
«Αρχικά, ο Έντουαρντς δήλωσε ότι δεν το θέλει αυτό. Δεν θέλει να έχει σχέση. Νομίζω ότι ο Τσάνινγκ Φράι (σ.σ πρώην συμπαίκτης του ΛεΜπρόν και σχολιαστής του NBA) το είπε καλύτερα από όλους. Είναι άσχημο, αλλά γιατί να θες να είσαι στο πρόσωπο του NBA όταν όλοι όσοι καλύπτουν το πρωτάθλημα ρίχνουν σκ@τ@ σε όλους;
Το να έχεις αυτή την ευθύνη είναι περίεργο. Είναι περίεργη η ενέργεια. Δεν ξέρω. Ο Έντουαρντς είπε ότι δεν το θέλει, εγώ δεν το ζήτησα, αλλά ήξερα ότι έχω ευθύνη προς όλους όσοι με ακολουθούν – από τότε που ήμουν στο Οχάιο και ταξίδεψα στον κόσμο – να το πάρω σοβαρά. Κατάλαβα από την αρχή τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας και role model. Προσπάθησα να κρατήσω με σεβασμό και τιμή αυτή την ταμπέλα. Δεν καταλαβαίνω όμως τι γίνεται πια. Είναι περίεργη αυτή η ενέργεια που υπάρχει σε αυτό το θέμα».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.