Ντόντσιτς: «Ανυπομονώ να πάω για ύπνο»
Ο Λούκα Ντόντσιτς φάνηκε εξαντλημένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη των Λος Άντζελες κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς.
Ο Λούκα Ντόντσιτς αντιμετώπισε για πρώτη φορά τους Μάβερικς μετά την ανταλλαγή που σόκαρε όλο τον κόσμο και οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη με 107-99.
Ο Ντόντσιτς σημείωσε triple double με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 35 λεπτά υπενθυμίζωντας για άλλη μια φορά το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, με τον Nick Harrison να είχε διαφορετική άποψη θεωρόντας πως ο Σλοβένος σταρ είναι υπέρβαρος…
Luka Doncic drops a triple-double against the Mavericks, his former team ???
19 PTS
15 REB
12 AST
3 STL
2 BLK pic.twitter.com/7V6NavZUgs— BasketNews (@BasketNews_com) February 26, 2025
Οι δηλώσεις του Ντόντσιτς
Ο Ντόντσιτς μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε ότι ήταν εξαντλημένος και ανυπομονούσε να κοιμηθεί. «Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Νομίζω ότι ήταν στο πρώτο δωδεκάλεπτο, στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, δεν ξέρω τι γινόταν. Ήταν απλώς διαφορετικό. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πώς ένιωσα», δήλωσε αρχικά ο Ντόντσιτς.
«Ναι, ήμουν «καυτός». Ξέρετε πώς πάνε αυτά. Αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε», συμπλήρωσε ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Λέικερς.
Για την αντιμετώπιση της άμυνας των Ντάλας Μάβερικς ρωτήθηκε επίσης ο Ντόντσιτς με τον ίδιο να λέει πως: «Παίρνεις αυτό που σου προσφέρει η αντίπαλη άμυνα. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι απέναντί σου, ανεξάρτητα κόντρα σε ποια ομάδα παίζεις. Κάποιες φορές θα σε ντουμπλάρουν και κάποιες όχι. Έτσι, προσπάθησα να διαβάσω το παιχνίδι», σημείωσε ο Σλοβένος γκαρντ.
Στο τέλος το χιούμορ δεν έλειψε από τον Ντόντσιτς αφού ρωτήθηκε για το πως νιώθει λέγωντας: «Υπέροχα. Ανυπομονώ να πάω για ύπνο, ειλικρινά!»
- Το «αθόρυβο» μοντέλο της QSI
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 102-75: Μια νίκη μακριά από το Final-4 η «βασίλισσα»
- «Μαγνήτης» ο Ιγκόρ Τιάγκο της Μπρέντφορντ, τέσσερις οι μνηστήρες
- Ιταλία – Ελλάδα 11-15: Επιβλητική η Εθνική πόλο Γυναικών στην πρεμιέρα των προκριματικών του World Cup
- Euroleague: Η ποινή του Μάικ Τζέιμς για την αποβολή του στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
- Μίλαν ή τέλος: Το δίλημμα ζωής του Μόντριτς
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης πείθει τον Άλβαρες να πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)





























![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442