Παραδόθηκε ο 17χρονος που φέρεται να έχει εμπλοκή στο περιστατικό πυροβολισμών έξω από νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν.
Πήγε στην ανακρίτρια ο εμπλεκόμενος 17χρονος
Ο 17χρονος, συνοδεία της δικηγόρου του, πέρασε την πόρτα της αρμόδιας ανακρίτριας προκειμένου να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Το δημοσίευμα του Cretalive αναφέρει ότι ο ανήλικος έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.
Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο 17χρονος αποφάσισε να εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας πριν εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του.
Το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο
Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα, έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης επί της Λεωφόρου Ίκαρου.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, άνδρας άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο ανδρών 25 και 27 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπεσαν τρεις πυροβολισμοί από αεροβόλο όπλο.
Ο 25χρονος που έλαβε ήδη εξιτήριο, φέρεται να τραυματίστηκε στο ισχίο ενώ ο 27χρονος φέρεται να έχει τραύματα στους μηρούς και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που είχε προκληθεί στο σημείο, με δυνάμεις της Αστυνομίας να φτάνουν άμεσα στο σημείο, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Ο δράστης μετά το περιστατικό είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν την άφιξη της ΕΛΑΣ.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία