Κύπελλα έχει σήμερα το μενού σε Ισπανία, Ιταλία, δύο ματς Premier League και τη «μάχη» του Ολυμπιακού στο Champions League πόλο ανδρών κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ.
Δείτε αναλυτικά το σημερινό (25/2) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:
16:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Ντουμπάι
18:00 ΕΡΤ3 Τουρκία – Ελλάδα Ποδόσφαιρο γυναικών
18:00 COSMOTE SPORT 3 HD Αλ Γουέχντα – Αλ Νασρ Roshn Saudi League
18:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Ντουμπάι
19:30 COSMOTE SPORT 1 HD Αλ Αχλί – Αλ Καντσία Roshn Saudi League
21:00 ΕΡΤ Sports 2 Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ πόλο Champions League
21:30 Novasports Premier League Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα Premier League
21:30 Novasports 4HD Μπράιτον – Μπόρνμουθ Premier League
21:30 Novasports 2HD Γουλβς – Φούλαμ Premier League
22:00 Novasports 6HD WTA 500 Μεξικό
22:00 Novasports 1HD Ίντερ – Λάτσιο Ιταλικό Κύπελλο
22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Σέλτικ – Αμπερντίν Scottish Premiership
22:15 Novasports Prime Τσέλσι – Σαουθάμπτον Premier League
22:30 Action 24 Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης Κύπελλο Ισπανίας
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στα επίσημα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του Αλ Νασρ – Αλ Χιλάλ με VIP φίλους της πρώτης να βρίσκονται περικυκλωμένοι από αντιπάλους με κοντάρια στα χέρια!
Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Κόλινς, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ομοφυλόφιλος.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.