Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νέα σεζόν στο MLS για τον Λιονέλ Μέσι, με την Ίντερ Μαϊάμι να μένει στο 2-2, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την Ορλάντο Σίτι και τον Αργεντινό να έχει φραστικό επεισόδιο με τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Κάπως έτσι, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Αλεξ Καντάλ αποκάλυψε πως ο Μέσι σκέφτεται να αποχωρίσει από την ομάδα της Αμερικής, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και επιθυμία του είναι η επιστροφή στη Μπαρτσελόνα.
Το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Ίντερ Μαϊάμι ολοκληρώνεται το Δεκέμβρη του 2025 και ο ίδιος φαίνεται να είπε στο περιβάλλον του πως «δεν γίνεται να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο χωρίς να παίξω στο νέο Καμπ-Νου», σύμφωνα πάντα με τον Ισπανό δημοσιογράφο.
Όσα είπε ο Καντάλ για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα
Ο Μέσι αποχώρησε το 2021 από τους «μπλαουγκράνα», αφού πρώτα είχε καταγράψει 778 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 672 φορές και δίνοντας 303 ασίστ. Με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε 10 πρωταθλήματα Ισπανίας, επτά Κύπελλα, οκτώ Σούπερ Καπ, τέσσερα Champions League, τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.