Παναθηναϊκός: Αρκετές απουσίες στην προπόνηση – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Αράο
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Γουίλιαν Αράο, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τη Βίκινγκουρ την Πέμπτη (20/02, 22:00) για τα πλέι οφ του Europa Conference League.
Ο Ρουί Βιτόρια είδε τον Γουίλιαν Αράο να προπονείται κανονικά, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν με τον Βαγιαννίδης και Πελίστρι να κάνουν ατομικό και τους Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Γεντβάι να συνεχίζουν τη θεραπεία τους.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα της νοκ άουτ φάσης του UEFA Conference League κόντρα στη Βίκινγκουρ, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20/2 στις 22:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης». Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Γουίλιαν Αράο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και τελειώματα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Πελίστρι και θεραπεία οι Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Γεντβάι».
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442