
Άγριο έγκλημα στο Δαφνί: Τρόφιμος του ΨΝΑ σκότωσε 44χρονη
Το σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί ύστερα από διαπληκτισμό δύο τροφίμων.
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο (ΨΝΑ), στο Δαφνί ύστερα από διαπληκτισμό δύο τροφίμων.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης, γύρω στις 3:45 ένας άνδρας ηλικίας 48 ετών επιτέθηκε με σπασμένο γυαλί σε μια 44χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν επίσης στο ίδρυμα. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια κατέληξε.
Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κρύβεται μέσα στους χώρους του νοσοκομείου.
- Νίκος Οικονομόπουλος – Η βραδινή βόλτα στα Ματογιάννια, η δωρεά των 10.000€ και μια καρδούλα
- Γαλάτσι:Έγκλημα ο θάνατος του 80χρονου – Τον έπνιξαν με μαξιλάρι
- Τι σημαίνει για την ελληνική διαιτησία η αποχώρηση των τριών Ευρωπαίων ελίτ
- Στην αξιολόγηση του ΕΣΥ και οι ογκολογικοί και παιδιατρικοί ασθενείς
- XYTA Λέσβου: Εντολή του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για επιπλέον χώμα και ασβέστη στον χώρο της ταφής των ζώων
- Ιαπωνία: Η στιγμή της έκρηξης στο εμπορικό κέντρο – Ομάδες διάσωσης ψάχνουν στα ερείπια για αγνοούμενους




