Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον 27χρονο που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα – Θα ξεκινήσει η αφύπνισή του
Σε καταστολή εξακολουθεί να βρίσκεται ο 27χρονος που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ στην Κρήτη, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η αφύπνισή του
Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 27χρονος που έχει νοσήσει από μηνιγγίτιδα στην Κρήτη, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Αναμένεται να ξεκινήσει η αφύπνιση του 27χρονου που νοσεί από μηνιγγίτιδα
Όπως υποστηρίζει το cretapost, ο 27χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή ενώ οι γιατροί αναμένεται άμεσα να προχωρήσουν στην σταδιακή αφύπνισή του.
Πριν δύο ημέρες οι εξετάσεις που του έκαναν οι γιατροί έδειξαν πως η μηνιγγίτιδα προκλήθηκε από πνευμονιόκοκκο, η οποία στην συγκεκριμένη μορφή είναι ήπια και μη μεταδιδόμενη.
Μάλιστα, μετά τις εξετάσεις οι γιατροί χορήγησαν προληπτικά φάρμακα στην οικογένειά του.
Δεν έβρισκε κρεβάτι ΜΕΘ
Όπως έγραψε το Creta24, αρχικά δεν υπήρχε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας σ’ όλο το νησί για τον 27χρονο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζελείου, Δημήτρη Φλυτζανή.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τελικά ο ασθενής εισήχθη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου, όταν άνοιξε κρεβάτι σε χώρο που είχε να λειτουργήσει για έναν χρόνο. «Το περιστατικό του 27χρονου ασθενή, αναδεικνύει με τον πλέον τραγικό τρόπο το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης και της ανεπάρκειας κλινών ΜΕΘ και χειρουργείων», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Με αφορμή αυτό το περιστατικό η Ένωση Εργαζομένων του νοσοκομείου απέστειλε επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς ζητώντας άμεσες λύσεις ώστε να ανοίξουν οι 20 περίπου κλίνες της ΜΕΘ που παραμένουν κλειστές εξαιτίας έλλειψης προσωπικού.
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442