Λάρισα: «Ο καθένας έχει τις τοποθετήσεις του» – Τι ανέφερε συγγενής του 60χρονου δράστη
Πληροφορίες για τον 60χρονο δράστη του διπλού φονικού στους Γόννους, στη Λάρισα, έδωσε συγγενικό του πρόσωπο
Περισσότερες πληροφορίες έγιναν γνωστές για τον 60χρονο δράστη του διπλού φονικού στους Γόννους, στη Λάρισα.
Στους δημοσιογράφους μίλησε ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ξάδερφος του δράστη, αναφορικά με το παρελθόν του και τι πιστεύει ότι οδήγησε στην δολοφονία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε αναμένεται ο ιατροδικαστής να προχωρήσει στην εξέταση των σορών.
Τι ανέφερε ο συγγενής του δράστη στη Λάρισα
«Ήθελα να έρθω στην κηδεία του και αναγκάστηκα να αφήσω τη δουλειά μου σήμερα και ήρθα από Λάρισα και δεν έχω καμία πληροφορία πότε θα γίνει η κηδεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τον δράστη, τόνισε ότι είχε δύσκολο παρελθόν, καθώς «ο πατέρας του χτυπούσε τη μάνα του, είχε σφάξει την πρώτη γυναίκα του» και προσέθεσε ότι ο 60χρονος «έφυγε στα καράβια, έκανε μία περιουσία. Τώρα τι έκανε με τη Χρυσή Αυγή ήταν δικό του θέμα, ο καθένας έχει τις τοποθετήσεις τις δικές του».
Ο συγγενής μίλησε ακόμα για το πρόβλημα υγείας που είχε ο δράστης, τονίζοντας ότι «ένας άνθρωπος έχει πέντε μήνες ζωής και μαζεύει κάποια χρήματα, να αφήσει κάτι στο παιδί του».
Αναφορικά με τα θύματα τόνισε ότι ήθελαν να εξαπατήσουν τον δράστη εκ νέου, λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα άτομα επέστρεψαν για να τον εκμεταλλευτούν οικονομικά.
«Εάν του έδιναν τα χρήματα, ποιος ήταν ο λόγος να τους πειράξει;», τόνισε ο ξάδερφος του δράστη. «Εγώ ξέρω ένα πράγμα, ότι εξαπατήθηκε σε αυτή την περίπτωση.»
Όπως υποστήριξε, η τελευταία τους συνάντηση ήταν πριν από 7 μήνες.
Οικονομικές διαφορές
Αιτία του φονικού, με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ δράστη και θυμάτων.
«Ο άνθρωπος αυτός είχε ένα σοβαρότατο θέμα υγείας, είχε καρκίνο στο κεφάλι, ήξερε ότι θα πεθάνει, αυτό όμως δεν δικαιολογεί την πράξη του. Για τον λόγο αυτόν είχε αρχίσει να πουλά τα μηχανήματα (από το ξυλουργείο)… όταν κατάλαβε ότι είναι πλαστές οι επιταγές, εξοργίστηκε απίστευτα, επ’ ουδενί όμως δεν δικαιολογώ την πράξη του», δήλωσε ο δικηγόρος Στέλιος Σουρλάς, μιλώντας στον Ant1.
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442