
«Μπαμ» στη Euroleague: Επιστρέφει ο Τάις
Ο Ντάνιελ Τάις είναι έτοιμος να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη - Σε ποια ομάδα θα υπογράψει...
Έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι ο Ντάνιελ Τάις ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από το ΝΒΑ μετά την αποδέσμευσή του από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Ο Γερμανός σέντερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων.
Ο Παναθηναϊκός ήταν από τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτηση του 32χρονου ψηλού, όμως ουσιαστικά δεν μίλησε ποτέ μαζί του.
Ο Τάις και ο συνδετικός κρίκος
Έτσι οι Μονεγάσκοι κινήθηκαν γρήγορα και τον προσέγγισαν, έχοντας ισχυρό «όπλο» τον βοηθό του Σπανούλη, Ηλία Καντζούρη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Μπάμπεργκ την περίοδο 2015-17.
Φέτος ο Ντάνιελ Τάις, ο οποίος είχε υπογράψει το μίνιμουμ συμβόλαιο στο ΝΒΑ, έχει 4.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 16.3 λεπτά σε 38 αγώνες.
- Μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά της Αυστραλίας: Το One Nation κερδίζει την πρώτη του έδρα στη Βουλή
- Αφρικανική σκόνη: Έκκληση ειδικών για περιορισμό μετακινήσεων – «Αποφεύγουμε την έντονη σωματική άσκηση»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ατύχημα στο κεφάλι πριν το ταξίδι στο Άγιο Όρος
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- ΣΥΡΙΖΑ για 9η Μαΐου 1945: Τιμούμε την ημέρα της συντριβής του φασισμού, αγωνιζόμαστε για ειρήνη και δημοκρατία
- Η Βενιαμίν του Ολυμπιακού στο «in»: «Ζω ένα όνειρο που είχα από μικρή»

