Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί σε γειτονιά στη Λαμία, όταν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους ξέσπασε φωτιά σε ένα όχημα που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ήταν λίγο μετά τις 7:00 της Κυριακής όταν σήμανε συναγερμός στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία για φλεγόμενο αυτοκίνητο στην οδό Έσλιν κοντά στους Μύλους του Μουζέλη.
Διερχόμενοι οδηγοί είδαν ξαφνικά το παρκαρισμένο όχημα να τυλίγεται στις φλόγες
Πανικός στη γειτονιά
Διερχόμενοι οδηγοί είδαν τις φλόγες να ξεπηδούν ξαφνικά από το λευκό Ι.Χ. που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο ακριβώς δίπλα στα σπίτια, ενώ όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι αφού υπήρχε άμεσος κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Λαμίας με τέσσερις πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν πολύ γρήγορα να περιορίσουν και στη συνέχεια να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο η μηχανή του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο επί της οδού Έσλιν στη Λαμία. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).