Η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι (9/2) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που έχει σημαντικές επιστροφές.
Συγκεκριμένα, νέα πρόσωπα είναι οι Μορόν, Μπράμπετς και Μάγιο, ενώ εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Πάρντο. Εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων, ο τραυματίας Φρίντεκ, οι ανέτοιμοι Ντιαντί, Ντούντου, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Νινγκ και Κέρκεζ.
Ως εκ τούτου, την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Cuesta, Sidklev, Κυριαζής, Hugo Mallo, Montoya, Mendyl, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Jean Jules Mvondo, Pardo, Sisto, Spikic, Saverio, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (09/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Sidklev, Κυριαζής, Hugo Mallo, Montoya, Mendyl, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Jean Jules Mvondo, Pardo, Sisto, Spikic, Saverio, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή της η ομάδα της Θεσσαλονικης.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.