Πέντε ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν
Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα… βαρεθούν να παίζουν μεταξύ τους το επόμενο διάστημα καθώς εκτός από το πρωτάθλημα θα κοντραριστούν και στο Κύπελλο.
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς άφησε εκτός συνέχειας τον Παναθηναϊκό χάρη στην γκολάρα του Χρήστου Μουζακίτη.
Έτσι θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ, που είχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό το εισιτήριό της, μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Κάτι που σημαίνει πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα τα… πουν πέντε φορές ακόμη μέσα στη σεζόν. Οι δύο από αυτές μάλιστα θα είναι μέσα σε πέντε μέρες.
Πότε είναι τα ντέρμπι
Αυτό γιατί στις 26 Φεβρουαρίου θα παίξουν τον πρώτο ημιτελικό στο Φάληρο και στις 2 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το ματς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στις αρχές Απριλίου θα γίνει η ρεβάνς του Κυπέλλου στην «Opap Arena» ενώ θα παίξουν και ακόμη δύο φορές για τα πλέι οφ της Super League.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρωτάθλημα, μετά από 21 αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 47 πόντους, ενώ η ΑΕΚ είναι στη δεύτερη θέση με 43, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός.
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου