Ακόμη μία μεγάλη παράσταση πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Παυλίδης με τη φανέλα της Μπενφίκα, στην εκτός έδρας νίκη των «αετών» με 3-2 επί της Εστρέλα Αμαδόρα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Ο Έλληνας επιθετικός είναι σε συγκλονιστική κατάσταση αποδεικνύοντάς το ξανά, αφού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συμβάλει σε όλα τα γκολ της ομάδας του, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία τελική πάσα.
Το σκορ για την Μπενφίκα άνοιξε ο Νίκολας Οταμέντι μόλις στο 6ο λεπτό μετά την ασίστ του Παυλίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο διεθνής στράικερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του γράφοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Ντιόγκο Τραβασός.
Ο Παυλίδης όμως «φυλούσε» ακόμα ένα τέρμα και στο 34′, μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Μανουέλ Σίλβα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Εστρέλα Αμαδόρα ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Τσίκο Μπάνζα στο 49ο λεπτό.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη